back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στέψη του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει το απόγευμα της Κυριακής (19:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ξάνθη, ενώ ο ΠΑΟΚ με δυο βαθμούς στη Λάρισα, στέφεται πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια του και οι φίλοι του θα γιορτάσουν τη στέψη στα Τέμπη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κούτρη και Μπουχαλάκη ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αβραάμ οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη μεριά ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Αλμέιδα, Κάστρο αλλά και τον Ντε Λούκας που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην Λάρισα και θέλει την νίκη ώστε να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο ύστερα από 34 χρόνια.Στα αγωνιστικά εκτός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι τραυματίες Πέδρο Ενρίκε και Ελ Καντουρί.

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον τιμωρημένο Αντνάν Σεσέροβιτς.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην έχει στην διάθεση του τον Τσιγρκίνσκι και τον τιμωρημένο Λιβάγια. Ο Μάκης Χάβος για λογαριασμό της Λαμίας δεν θα έχει τον Πίτι.

O Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ντέρμπι της 4ης θέσης.

Ο προπονητής της ομάδας του Άρη, Σάββας Παντελίδης άφησε για ακόμα μία φορά εκτός αποστολής τον Τόνσο, ενώ επέστρεψαν οι Μαρτίνεζ και Γιουνές.

Για τον Ατρόμητο εκτός αποστολής έμεινε ο Σάκιτς καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον έσω πλάγιο.

Στα άλλα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο Λεβαδειακός τον Πανιώνιο και ο Απόλλων τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
19:00 Άρης Θεσσαλονίκης-Ατρόμητος Αθηνών
19:00 ΑΕ Λάρισα 1964-ΠΑΟΚ
19:00 Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός
19:00 Λαμία-ΑΕΚ
19:00 Λεβαδειακός-Πανιώνιος
19:00 Ολυμπιακός Πειραιώς-Ξάνθη
19:00 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Τρίπολης

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα