back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Σε μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία προχώρησε η ΑΕΛ, αποφασίζοντας να ικανοποιήσει το αίτημα ενός εκ των πιστών οπαδών του ΠΑΟΚ, του Γιαννάκη που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και η Λάρισα θα τον υποδεχθεί την Κυριακή στο “AEL FC Arena”.

Η ΑΕΛ έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μάλιστα υπήρξε στη συνέχεια και η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Λάρισας και ο Αλέξης Κούγιας προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς αποφάσισαν να μην…υπακούσουν στην απόφαση μόνο για χάρη του Γιαννάκη. Πρόκειται για έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και ο Αλέξης Κούγιας θα τον υποδεχθεί και θα συνομιλήσει μαζί του.

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του, για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα