back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης: Στα ρεπεσάζ ο Σαββουηλίδης

Διαβάστε επίσης

Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης στην κατηγορία των 86κ. που διεξάγεται στη Ρουμανία θα αγωνιστεί ο Γιώργος Σαββουηλίδης, στην προσπάθεια του να δικδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Έλληνας παλαιστής βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς επικράτησε στον προκριματικό γύρο με 4-2 του Αρμένιου Μικιταριάν και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στους «16», αντιμετώπισε τον Βάλιεφ και ηττήθηκε με 3-1. Ο Ρώσος έφτασε με μεγάλη ευκολία στον τελικό και έστειλε τον Σαββουηλίδη στα ρεπεσάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Έλληνας πρωταθλητής «κόντραρε» τον Βάλιεφ και οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχασαν με «κατεβασμένα» τα χέρια.

Στο πρώτο ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει τον Λευκορώσο Σαμπανάου και, σε περίπτωση που κερδίσει, θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμινέ (Σαν Μαρίνο). Αν ο Σαββουηλίδης επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αζέρο Σουλεϊμάνοφ.

Στα 74 κιλά, ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ νίκησε τον Ισπανό Αλβάρεθ στον προκριματικό γύρο. Στους «16», όμως, ηττήθηκε από τον Λευκορώσο Νιρικάου και αποκλείστηκε.

Στα 97 κιλά, ο Χρήστος Σαμαρτσίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Βούλγαρο Σιμεόνοφ και αποκλείστηκε.

Τέλος, στα 125 κιλά ο Γιάννης Καργιωτάκης στη φάση των «16» έχασε από τον Ουκρανό Κοτσιανίβσκι κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα