back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοκ με την Κατερίνα Γιώτα στον Ολυμπιακό – Ρήξη χιαστών η διάγνωση του τραυματισμού της

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο πλήγμα στον Ολυμπιακό με την Κατερίνα Γιώτα,καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν. Υπέστη ρήξη χιαστών και μένει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Η Κατερίνα Γιώτα υπέστη τελικά ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μπει, άμεσα, στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα, μετά την επιστροφή από τις Σέρρες και την κατάκτηση του Κυπέλλου, από την οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια.

Ρήξη χιαστών, το χειρότερο άκουσμα για έναν αθλητή, καθώς αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Από τους ερυθρόλευκους δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, αλλά η Γιώτα γνωρίζει ήδη τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μετά την επέμβαση θα ξεκινήσει ο Γολγοθάς της αποθεραπείας ο οποίος συνήθως διαρκεί έξι μήνες. Το άσχημο για την αθλήτρια του Ολυμπιακού είναι πως θα χάσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον Σεπτέμβριο στην Άγκυρα, στο οποίο θα συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα