back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

NΔ: «Σκευωρία το δήθεν μεγάλο σκάνδαλο της Novartis»

Διαβάστε επίσης

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης μετά και την χθεσινή εξέλιξη σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι “το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων.”

Στην Πειραιώς υποστηρίζουν ότι μετά το περσινό “πυροτέχνημα” της “παράστασης με τις 10 κάλπες στη Βουλή που τους γύρισε μπούμερανγκ”, δοκιμάζουν τώρα “μια νέα εκδοχή, με ένα νεο κακοστημένο σήριαλ” που σύμφωνα με γαλάζια στελέχη έχει σαν σκεπτικό «να αφήνουν να αιωρείται μια σκιά για τα πρόσωπα οι υποθέσεις των οποίων δεν πήγαν ακόμη στο αρχείο»

Στην αξιωματική αντιπολίτευση αφήνουν μάλιστα αιχμές και για δικαστικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας μέσω της ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ την Δευτέρα, ότι «το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου».

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτουν στον απόηχο αυτών των εξελίξεων ερωτήματα όπως «τι είναι αυτό που επέσπευσε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για μερικά πρόσωπα από τα δέκα που διερευνώνται, και ταυτόχρονα καθυστέρησε τις αποφάσεις για τα υπόλοιπα; “, αλλά και «τι είναι αυτό που δεν επέτρεψε στην εισαγγελία να ολοκληρώσει την έρευνά της για το σύνολο των εμπλεκόμενων προσώπων;”.

Υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας αντικειμενικός λόγος για όλα αυτά, πλην της ανάγκης της κυβέρνησης «να διατηρήσει μια σκιά πάνω από τους πολιτικούς της αντιπάλους”.

“Ο τεμαχισμός της υπόθεσης εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό: η υπόθεση Novartis να.. συρθεί όσο “χρειαστεί”, δηλαδή μέχρι τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης και τις εθνικές εκλογές”, υποστηρίζουν στελέχη της ΝΔ. .

Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση σηκώνει ολοένα και περισσότερο τους τόνους στην υπόθεση Πετσίτη, μιλώντας για ” σκάνδαλο Παππά, Πετσίτη, Αρτεμίου”, ενώ θεωρεί την κ. Ξεπαπαδέα ως το νέο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή και επιμένει στο αίτημα για απομάκρυνση της γγ Διαφθοράς υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «διορίστηκε ως λύκος για να φυλάει τα πρόβατα».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα