back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΑΡ: Επιστολή αποχώρησης πέντε στελεχών που διαφώνησαν στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Επιστολή με την οποία γνωστοποιούν την οριστική τους αποχώρηση από τη ΔΗΜΑΡ απέστειλαν στην ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς τα 5 στελέχη που διαφώνησαν στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η εικόνα και οι εντυπώσεις από την εκδήλωση του Γαλατσίου, στην κυριολεξία, μας υπερβαίνουν».

Ακολουθεί η επιστολή

Αξιότιμε Πρόεδρε

Λίγες μόνο ώρες από την παραίτησή μας από τα όργανα του κόμματος κατέστη πασιφανές ότι η, εκ μέρους μας επικοινωνιακή και ουσιαστική διαχείριση του πολιτικού σχεδίου σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν συνάδει όχι μόνο με την ιδιότητα του στελέχους αλλά ούτε και του απλού μέλους. Η ερμαφρόδιτη αυτή κατάσταση μόνο φθορά προκαλεί τόσο σε μας όσο και στη συλλογική σας επιλογή. Η εικόνα και οι εντυπώσεις από την εκδήλωση του Γαλατσίου, στην κυριολεξία, μας υπερβαίνουν.
Κατόπιν αυτών θεωρούμε αυτονόητα ως ασύμβατη με τις εξελίξεις και την ιδιότητά μας ως απλών μελών του κόμματος.
Καλή επιτυχία στις επιδιώξεις σας.
Νίκος Τσούκαλης
Θωμάς Ψύρρας
Γεράσιμος Γεωργάτος
Χρήστος Γκαρμπούνης
Στέλιος Παναγούτσος

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η ασύστολη προπαγάνδα, τα fake news και η στοχοποίηση κομμάτων και πολιτικών προσώπων εξαιτίας συλλογικών πολιτικών επιλογών έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους. Δεν θα απαντήσουμε στις αήθεις επιθέσεις.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: είναι φανερό ότι η απόφαση συμπόρευσης της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησε πολλούς. Ας γνωρίζουν όμως ότι αυτές οι επιθέσεις μας δυναμώνουν.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα