back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ για τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Με υποψήφιους συμβούλους από τον κόσμο της εργασίας, των επιστημών, του πολιτισμού, νεολαίους, μετανάστες αλλά και εκλεγμένους με παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, παρουσιάστηκε, σήμερα, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ για τον Δήμο Αθηναίων.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αθηναίων ανάμεσα στους 74 υποψηφίους μετέχουν ο Στάθης Δρογώσης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, που εκλέχθηκε με την «Ανοιχτή Πόλη» το 2014 και ανεξαρτητοποιήθηκε τον Γενάρη του 2016, ο Στέλιος Λάμπρου, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και του Δ.Σ. του «9,84» και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ στην ομιλία του, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, κάλεσε τους Αθηναίους να κάνουν την διαφορά και να ψηφίσουν ΚΚΕ και στις 4 κάλπες.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης και οι 155 υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι για τον δήμο Αθηναίων.

«Το ψηφοδέλτιο μας είναι ανανεωμένο κατά 69% σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2014» επεσήμανε ο κ. Σοφιανός. «Έχουμε 7 υποψηφίους κάτω των 30 χρονών,  με τον  μικρότερο υποψήφιο, ο οποίος είναι φοιτητής 18 χρονών και 4 μετανάστες 2ης γενιάς εκφράζοντας έτσι την πραγματικότητα της Αθήνας, που το 23% του απογραμμένου πληθυσμού της είναι πλέον μετανάστες». Αναφερόμενος στους αντιπάλους του, ο κ. Σοφιανός έκανε λόγο για στημένο δικομματικό σκηνικό του οποίου οι πρωταγωνιστές ενώ συμφωνούν «ξιφομαχούν».

Το σύνολο των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης μπορείτε να δείτε εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα