back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Διαβάστε επίσης

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας με 1-0. Επέστρεψε έτσι στα τρίποντα και πήγε στο +3 από τον Άρη.

Ο στόχος που έχει απομείνει, άλλωστε, μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι η τέταρτη θέση.

Στο 14′ ο Κιβρακίδης έκανε το 1-0 και έκτοτε αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι γηπεδούχοι ήταν απλά το να διαχειριστούν σωστά το προβάδισμά τους. Κάτι που συνέβη.

Δεν ήταν και δύσκολο κόντρα σε μία παντελώς ακίνδυνη ομάδα. Πολλά τα προβλήματα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μεσοεπιθετικά. Δεν μπορούσαν οι παίκτες της με τίποτα να κρατήσουν μπάλα, δεν έκαναν καμία προσωπική ενέργεια και έτσι δεν έφταναν ούτε στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ρώσση μόνο είχε 1-2 καλές ενέργειες, αλλά στην πορεία χάθηκε και εκείνος.

Ουάρντα και Μπούνο από πλευράς Ατρομήτου είχαν κάποιους καλούς συνδυασμούς, αλλά τα τελειώματα των φάσεων δεν ήταν τα ενδεδειγμένα. Ήταν, όμως, ενδεικτικά της χαλαρότητας που υπήρχε. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι επέλεξαν να το πάνε σβηστά μέχρι τέλους, αλλά δεν το πλήρωσαν λόγω της δυναμικής του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δύσκολα έβλεπε κανείς τελική. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα πολλές φορές και παράλληλα, δεν είχαν πιέζονταν και κράτησαν έτσι το 1-0 χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα έως το σφύριγμα της λήξης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (77′ Κατράνης), Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (86′ Ούγκραϊ), Ουάρντα (69′ Μανούσος), Μπρούνο, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90’+1 Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντ’Ούρσο (86′ Βάρκας), Ελ Χέλβε, Ναζλίδης (78′ Ντεφεντερίκο).

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα