back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας»

Διαβάστε επίσης

Την επομένη της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ., ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, η ανασφάλεια θα αποτελέσει παρελθόν με μια αστυνομία που θα αφεθεί ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της, τόνισε απόψε από το Αγρίνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν συνδέεται με πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες».

Με αφορμή και το συμβάν στα Εξάρχεια ανέφερε ότι άνδρες του λιμενικού με την συνοδεία εισαγγελέα, προπηλακίστηκαν, χτυπήθηκαν και μαχαιρώθηκαν από μία ομάδα κουκουλοφόρων που θεωρούν ότι τα Εξάρχεια είναι δικό τους άβατο. “Από εδώ την Αιτωλοακαρνανία τους λέω ως εδώ, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να γνωρίζουν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, ώστε οι πολίτες να αισθανθούν ξανά ασφαλείς, η αστυνομία θα αφεθεί ελεύθερη να κάνει ελεύθερη την δουλειά της, χωρίς ανοχή σε οργανώσεις που προσομοιάζουν πια με παρακρατικά σχήματα”.

Ειδική αναφορά έκανε στο πανεπιστημιακό άσυλο λέγοντας ότι “με τη ΝΔ το πανεπιστημιακό δεν τροποποιείται απλώς, δεν αλλάζει, αλλά καταργείται. Η ΝΔ θα παραδώσει τα Πανεπιστήμια σε αυτούς που ανήκουν, στους καθηγητές, στους φοιτητές, στους εργαζόμενους”. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ανομία και η ανασφάλεια δεν περιορίζεται στα αστικά κέντρα έχει επεκταθεί σε όλη την Επικράτεια, η παροχή ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ γιατί, δεν είναι δεξιά ή αριστερή είναι αυτονόητη υποχρέωση ενός κράτους δικαίου και προϋπόθεση της ελευθερίας.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτεταμένα στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου: “Σε 50 μέρες έχουμε ευρωεκλογές και δημοτικές, από όπου πηγαίνω αντιλαμβάνομαι και σας μεταφέρω την υπόγεια βοή: καιρός να ψηφίσουμε, καιρός να προχωρήσουμε, καιρός να πούμε στον κ. Τσίπρα “ως εδώ”, αρκετά ταλαιπώρησες την χώρα, καιρός να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης”. Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν οι ίδιοι στα όσα βίωσαν, είπε ο κ. Μητσοτάκης και επανέλαβε τον τετράλογο που “δεν θα πρέπει να ξεχνάνε οι πολίτες: τα μεγάλα ψέματα, τους αβάστακτους φόρους, το δηλητήριο του διχασμού και την Συμφωνία των Πρεσπών”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα