back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Όποιος επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τις ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων

Διαβάστε επίσης

Σε απολογισμό του πρόσφατου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής προχώρησε η Φώφη Γεννηματά κατά την εισαγωγική της τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την ικανοποίηση της για το κλίμα ενότητας που κατεγράφη λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνουμε πολύ πιο δυνατοί απ’ ότι περιμέναμε, με ουσιαστική πολιτική ενότητα. Η Φώφη Γεννηματά, προέταξε εκ νέου την αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, προειδοποιώντας ότι όποιος επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τις ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων.

Μετεκλογικές Συνεργασίες

Όσο είμαστε δυνατότεροι τόσο μπορούμε να υποχρεώσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Το καλύτερο για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση ευρύτατης δυνατής πλειοψηφίας, τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά επαναλαμβάνοντας ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διερευνητική εντολή και συζήτηση μόνο επί προγραμματικών θέσεων, σύμφωνα με το Σχέδιο Ελλάδα. Λεγόμαστε Κίνημα Αλλαγής, υπογράμμισε , σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά, αναφέροντας και πάλι, δεν μπορούμε μόνο με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι ανύπαρκτη η προοδευτική συμμαχία του κ. Τσίπρα.

Δίνοντας τον τόνο ενόψει των εκλογικών μετρήσεων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε στην εξόρμηση στελεχών του κινήματος, κάνοντας λόγο για μαχητικά κλιμάκια σε όλη την Ελλάδα. Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές , η Φώφη Γεννηματά, δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είναι δημοψήφισμα υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα τους για το μέλλον της Ευρώπης. Η ΝΔ επιμένει στις συντηρητικές επιλογές του ΕΛΚ, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά επισημαίνοντας: Χρειαζόμαστε ψήφο αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Τέλος, στις 20 Απριλίου θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή προκειμένου να εκλέξει το νέο εκτελεστικό πολιτικό συμβούλιο και τον γραμματέα, στη θέση του οποίου θα παραμείνει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα