back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 4-4 στο ματς της χρονιάς στην Ισπανία (video)

Διαβάστε επίσης

Σε ένα…τρελό παιχνίδι με πολλές ανατροπές και δραματικό φινάλε, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4 για την 30ή αγωνιστική της Primera Division. 

Μετά από ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς στο «Στάδιο Κεράμικα», Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ισοφαρίζει στο 93’ από 4-2 σε 4-4 για την 30ή αγωνιστική της Primera Divisιon και τις δύο ομάδες να αισθάνονται αδικημένες από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι μεν «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο +8 στην κορυφή από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχονται το ερχόμενο Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής ενώ η Βιγιαρεάλ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγει με περισσότερο από +2 από την επικίνδυνη ζώνη. περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται γύρω ή μέσα στην επικίνδυνη θέση.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Μαδριγάλ» για τη Μπαρτσελόνα, αφού στο 16’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ των, 12’ Κοουτίνιο στο 12΄ και Μάλκομ στο 16΄. Τα γκολ όμως της Βιγιαρεάλ όμως με τους, Τσουκβουέζε 23’, Εκαμπί 50’, Ιμπόρα 62’ και Μπάκα  στο 80’ έφεραν τούμπα την αναμέτρηση. Η αποβολή όμως του  Άλφαρο στο 86΄έπαιξε το ρόλο της, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Ο Μέσι με φάουλ στο 90’ και ο Σουάρες 94’…χτύπησαν και γλίτωσαν την Μπαρτσελόνα από την ήττα, αλλά η διαφορά από την Ατλέτικο που πάει στη Βαρκελώνη το Σάββατο μειώθηκε στο +8 .

Δείτε φάσεις και τα γκολ του ματς:

https://youtu.be/K6_UeTIGOf0

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα