back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 – Οι «λύκοι» δάγκωσαν τους…μπέμπηδες

Διαβάστε επίσης

Η Γουλβς πήρε σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 με τον Γιανγκ να αποβάλλεται στο 57′ και τον Σμόλινγκ να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Η πολύ δυνατή εντός έδρας Γουλβς, υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με νίκη έμπαινε στην 4άδα της Premier League.

Η ομάδα του Σόλσκιερ απείλησε πρώτοι με τον Λουκάκου (5′) και τελικά βρήκε το γκολ με τον ΜακΤόμινεϊ στο 13΄. Έχασαν μάλιστα σπουδαία ευκαιρία στο 17′ να κλειδώσουν το ματς με τον Λίνγκαρντ να νικιέται από τον εκπληκτικό Πατρίσιο. Από εκεί και πέρα η Γουλβς ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή της στιγμή με τον Χιμένες στο 24′ να αστοχεί. Ωστόσο ο ίδιος παίκτης στην επόμενη φάση βρήκε τον Χότα εντός περιοχής, με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει στο 25΄ σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά κυνήγησε το δεύτερο γκολ αλλά ο ΜακΤόμινεϊ νικήθηκε από τον Πατρίσιο στο 55′. Στο 57′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ο Γιανγκ έκανε άσχημο τάκλιν στο χώρο του κέντρου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Γουλβς έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν ποτέ και βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Σμόλινγκ πιεζόμενο να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 77′.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ήττα αυτή έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Τότεναμ και να ανέβει αυτή στην 4η θέση που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος της φετινής σεζόν στην Premier League, με 6 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League.

Απόστολος Βεξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα