back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στα Σεπόλια – «Ασφάλεια και ανάπτυξη στις γειτονιές της Αθήνας»

Διαβάστε επίσης

“Την επόμενη ημέρα, η ΝΔ θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από τη μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στη μικρή και τη μεσαία επιχειρηματικότητα”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σεπόλια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιόδευσε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στην αυξημένη εγκληματικότητα η οποία πλήττει την τοπική οικονομία και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών, ενώ από πλευράς καταστηματαρχών επισημάνθηκαν και τα μεγάλα οικονομικά εμπόδια που καλούνται να υπερβούν με έμφαση στην «δυσβάσταχτη φορολογία και τις παράλογα υψηλές ασφαλιστικές εισφορές».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε μεταξύ άλλων τη δέσμευση του να μειώσει άμεσα τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, καθώς και τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, ενώ επισκεπτόμενος τη σιδηροδρομική διάβαση στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Κων/πόλεως, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου στο οποίο πολύ συχνά γίνονται ατυχήματα. Ακόμη και ο φύλακας της συγκεκριμένης διάβασης ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευθεί για την υπογειοποίηση του τρένου στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να μπορούν οι κάτοικοι και τα αυτοκίνητα να διασχίζουν με ασφάλεια τη διάβαση, αλλά και να αναβαθμιστεί αισθητικά η περιοχή.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα