back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Ξανά μπροστά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για την παράταξη και την πατρίδα

Διαβάστε επίσης

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, σημαίνει ενιαία λειτουργία, ισχυρό ενιαίο πολιτικό κέντρο με εκλεγμένα όργανα και αποφάσεις που μας δεσμεύουν όλους, ο βασικός στόχος του 2ου έκτακτου συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, επεσήμανε ανοίγοντας την ομιλία της η Φώφη Γεννηματά η οποία ανέφερε ότι το συνέδριο διεξάγεται στη σκιά τη απώλειας του Αντώνη Βγόντζα κάνοντας λόγο για έναν αγωνιστή της δημοκρατίας και έναν πολύτιμο φίλο ενώ προηγουμένως στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε ποτέ, είναι και σήμερα εδώ, δεν υπάρχει κεντροαριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναφέροντας ότι ο “ήλιος” του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, όπως και το 2015.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε εφ’ ολης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι είναι ο μόνος που ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, φεύγουν αλλά αφήνουν βαριά κληρονομιά και μεγάλη ζημιά στην χώρα, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Επανέλαβε ότι η κρίση που βιώνει σήμερα η Δημοκρατία, έχει όνομα Αλέξης Τσίπρας. Βαρίδι της Αριστεράς, βαρίδι για την χώρα, όπως είπε, κάνοντας λόγο για κάλπικη αριστερά που έχασε το ηθικό πλεονέκτημα και κάθε αξιοπιστία.

Εξαπέλυσε πυρά και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα , λέγοντας: Όχι άλλα παιχνίδια και μεθοδεύσεις στα εθνικά θέματα. “Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα, η δική μας κόκκινη γραμμή” πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα, επέμεινε στην διμέτωπη επίθεση, αναφέροντας ότι η επιστροφή της δεξιάς σημαίνει επιστροφή στο χθες. Η ΝΔ είναι ιδεολογικός και πολιτικός μας αντίπαλος, υπογράμμισε εκ νέου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Το δίλημμα των εκλογών είναι Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες, τόνισε η κ.Γεννηματά , αναφέροντας: ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα . Δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική ανατροπή.

Σε ότι αφορά το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών η κ. Γεννηματά δήλωσε μεταξύ άλλων: Έχουμε αυτόνομη πορεία. Λέμε ένα βροντερό ναι και ένα βροντερό όχι. Βροντερό ναι στην ήττα και καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βροντερό όχι στη δεξιά παλινόρθωση. Επιβεβαιώνουμε και σήμερα στο συνέδριο με την απόφαση αυτή, 4.500 σύνεδροι και θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα. Οποιαδήποτε αλλαγή, θέσης, προυποθέτει απόφαση συνεδρίου, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να επιβάλλει το πως θα κυβερνηθεί η χώρα. Κανείς ερήμην του δεν θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Ακολουθεί αναλυτικά η ομιλία της Φώφης Γεννηματά:

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2019/03/Gennimata_synedrio300319.doc”]

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα