back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παύλος Γερουλάνος: «Γραφείο μου να είναι η ίδια η πόλη»

Διαβάστε επίσης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι “Εκλέγομαι και την ίδια ημέρα και ώρα κατεβαίνω στον δρόμο. Πρέπει να είσαι μέσα στις γειτονιές, πάνω στα προβλήματα, στο πλευρό κάθε δημότη»

Η συγκεκριμένη ερώτηση έχει ως εξής:

-Εκλέγεστε, πηγαίνετε πρώτη μέρα στο γραφείο του δημάρχου και σηκώνετε τα μανίκια. Ποιο πρόβλημα θα επιδιώξετε να λύσετε πρώτο;

“Εκλέγομαι και την ίδια ημέρα και ώρα κατεβαίνω στον δρόμο . Διότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι η αίσθηση εγκατάλειψης σε κάθε μας γειτονιά και αυτό δεν αντιμετωπίζεται από το γραφείο. Πρέπει να είσαι μέσα στις γειτονιές, πάνω στα προβλήματα, στο πλευρό κάθε δημότη που υποφέρει από την εγκατάλειψη” τόνισε -μεταξύ άλλων- στην ιστοσελίδα eleftherostypos.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ” Αθήνα Είσαι Εσύ” Παύλος Γερουλάνος .

Όπως είπε ” πρώτο μέλημα , είναι το γραφείο μου να είναι η ίδια η πόλη. Μόνο όταν ο καθένας από εμάς νιώσει τον Δήμο στο πλευρό του θα κινητοποιηθεί . Αθήνα είμαστε όλοι εμείς. Εμείς διαμορφώνουμε τις γειτονιές της, εμείς ζούμε τα προβλήματα της κι εμείς γνωρίζουμε τις λύσεις. Αυτή τη γνώση και την όρεξη να αλλάξουμε τα πράγματα, αν τα παντρέψουμε με τα εργαλεία που έχει ο Δήμος , θα πετύχουμε την αλλαγή που όλοι ονειρευόμαστε για την πόλη μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα