back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παίζει τα…ρέστα του με Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς, υποδεχόμενος την Ζάλγκιρις στις 21:30-Novasport 1 για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, κυνηγώντας τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στα playoffs.

Το καλό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ορίζει τη μοίρα του. Με νίκη σήμερα επί της Ζάλγκιρις και την επόμενη εβδομάδα με την Νταρουσάφακα και πάλι στο ΣΕΦ, θα προκριθεί σίγουρα ενώ υπάρχει και σενάριο που προκρίνεται ακόμα και αν ηττηθεί σήμερα και νικήσει την άλλη εβδομάδα, αρκεί να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι δεν θα έχει και πάλι στο παρκέ τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς, που παραμένουν τραυματίες. Επιστρέφει ο Δημήτρης Αγραβάνης που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος στην Ευρωλίγκα.

Η Ζαλγκίρις έρχεται με τέσσερις σερί νίκες και για το «διπλό» που θα την κρατήσει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης ως το τέλος, αν και θα χρειαστεί να νικήσει και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την τελευταία αγωνιστική για να μπει στην 8αδα.  Η μοναδική απουσία για τον Γιασικεβίτσιους είναι ο Παούλιους Γιανκούνας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα