back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεατρική παράσταση για παιδιά Ειδικών Σχολείων

Διαβάστε επίσης

Μία ξεχωριστή παιδική παράσταση που μεταφέρει το μήνυμα του σεβασμού της διαφορετικότητας, πρόκειται να παρακολουθήσουν παιδιά Ειδικών Σχολείων της Αττικής, σήμερα 28 και αύριο 29 Μαρτίου 2019, με αφορμή την 27η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, η οποία όπως αναφέρει διεκδικεί συστηματικά προσβάσιμη τέχνη για όλες και όλους, προκρίνοντας τον πολιτισμό ως υπέρτατο δικαίωμα όλων μας, χωρίς αποκλεισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία (ΘΕΑΜΑ), σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας και με ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους «Νάρκισσος & Ηχώ και άλλες μεταμορφώσεις» του Βασίλη Οικονόμου και της Ελιάνας Περηφάνου, σε σκηνοθεσία Ελιάνας Περηφάνου, στο θέατρο Από Μηχανής (Ακαδήμου 13 – Μεταξουργείο).

Συγκεκριμένα, σήμερα θα παρακολουθήσουν την παράσταση μαθητές από το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πειραιά, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Πειραιά και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου. Αντίστοιχα, αύριο θα παρακολουθήσουν την ίδια παράσταση μαθητές από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Νταού Πεντέλης, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας και το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα