back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στα ημιτελικά του Miami Open στο διπλό ο Τσιτσιπάς με τον Κούλχοφ

Διαβάστε επίσης

Διάκριση και στο διπλό για το Στέφανο Τσιτσιπά. Με παρτενέρ τον Γουέσλι Κούλχοφ επικράτησαν με 6-4, 5-7, 10-8 των Αμερικανών Τζον Ίσνερ και Σαμ Κουέρι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στο Miami Open.

H εντυπωσιακή πορεία του Τσιτσιπά με τον Ολλανδό Κούλχοφ στο διπλό του Miami Open συνεχίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αν και παίζουν ως ζευγάρι στο διπλό μόλις λίγες εβδομάδες, επικράτησαν με 6-4, 5-7, 10-8 επί των Αμερικανών Τζον Ίσνερ και Σαμ Κουέρι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Αμερικανοί προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο σετ, αλλά ο Στέφανος με τον Κούλχοφ ανέτρεψαν την κατάσταση και κατάφεραν να το κατακτήσουν με 6-4. Στο δεύτερο σετ τα δύο ζευγάρια υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους μέχρι το 12ο game. Εκεί Ίσνερ και Κουέρι έκαναν το break και κατέκτησαν το σετ με 7-5, στέλνοντας το ματς στο super tie break.

Πήραν το προβάδισμα καθώς προηγήθηκαν με 3-0 και 5-2. Ευτυχώς όμως Τσιτσιπάς και Κούλχοφ αντέδρασαν, βρήκαν απαντήσεις και κέρδισαν τους οκτώ από τους επόμενους έντεκα πόντους για να φτάσουν στο τελικό 10-8 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ιβάν Ντόντιγκ (Κροατία) και Εντουάρ Ροζέρ Βασελέν (Γαλλία) το βράδυ της Πέμπτης στις 23:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα