back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Να κάνει βήμα…Final 4 στη Βαμβέργη

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάμπεργκ στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League, με στόχο να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ της επόμενη Τετάρτη.

Η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπάμπεργκ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League στις 21:00-Novasports 1, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Final Four.

Ο Λούκα Μπάνκι θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Τζόρνταν Θίοντορ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, δεν είναι στο 100% έτοιμος, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό παιχνίδι. Οι απουσίες των Ξανθόπουλου και Καββαδά, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Ιταλό τεχνικό να τον προφυλάξει.

Η Μπάμπεργκ δεν θα έχει απουσίες και θα στηριχθεί στον Ταϊρίς Ράις που είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Βαμβέργης. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει 8 νίκες σε 10 παιχνίδια.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο από περίπου 6.000 φιλάθλους-ανάμεσα τους και 300 φίλοι της ΑΕΚ-, ενώ τις δύο ομάδες ενώνει η παρουσία του Νίκου Ζήση που στο παρελθόν αγωνιζόταν στην Ένωση και το βράδυ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αναδείχτηκε. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 93-86 στο ΟΑΚΑ και να ηττάται στη Γερμανία με 77-73.

Τα παιχνίδια των προημιτελικών του BCL:

18:00 Νίζνι – Αντβέρπ
20:30 Χάποελ Ιερουσαλήμ – Τενερίφη
21:00 Μπάμπεργκ – ΑΕΚ
21:30 Ναντέρ – Βίρτους Μπολόνια

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα