back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Oι πολίτες θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση στις εκλογές

Διαβάστε επίσης

«Αν η κυβέρνηση φέρει τις 120 δόσεις είναι προφανές ότι η ΝΔ θα τις ψηφίσει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοκητικών εκλογών, η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στο ΑΠΕ τονίζει ότι οι πολίτες θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Τσίπρα, και πως η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγάλη.

Αναφερόμενη στα θέματα της οικονομίας, η κ. Μπακογιάννη χαρακτηρίζει την έξοδο στις αγορές και με 10ετές ομόλογο «θετικό βήμα» το οποίο, όμως, «άργησε πολύ» και συμπληρώνει: «Η χώρα απέχει πολύ από την κανονικότητα καθώς είναι παγιδευμένη σε αναιμική ανάπτυξη».

Σχολιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μπακογιάννη το χαρακτηρίζει «ψηφοδέλτιο με συμβολισμούς κενούς περιεχομένου που αναδεικνύουν τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ του 3%».

Στην ερώτηση εάν η ΝΔ πρέπει να ανοίξει τώρα τα χαρτιά της σχετικά με το αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για άλλη μία πενταετία, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι: «Είμαι προσωπική φίλη του Προκόπη Παυλόπουλου και εκτιμώ ότι ο ρόλος του, σε πολλές περιπτώσεις, υπήρξε καταλυτικός. Όμως δεν θα συμμετάσχουμε στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα, ο οποίος επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα».

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στα Ιεροσόλυμα με συμμετοχή Τσίπρα, Αναστασιάδη, Νετανάχιου και Πομπέο, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει: «Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο στα ενεργειακά της περιοχής. Δεν πρέπει να απεμπολήσει το δικαίωμά της στη συνδιαμόρφωση των ενεργειακών σχεδιασμών στη Μεσόγειο, και άρα νομίζω ότι αυτές οι επαφές είναι προς της σωστή κατεύθυνση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα