back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μύρισε, Κοίτα, Νιώσε, Άκου το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Διαβάστε επίσης

Γνώρισε την ιστορία του παλιού εργοστασίου μέσα από το μαγικό κόσμο των αισθήσεων.

Αξιοποιώντας το πλούσιο αισθητηριακό υλικό που διαθέτει ακόμα το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων προτείνει μία πρωτότυπη αισθητηριακή διαδρομή μετατρέποντας τη γνώση σε συναρπαστική εμπειρία.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου αναβαθμίζοντας τη λειτουργία του, εισάγει στην ήδη υπάρχουσα μουσειακή διαδρομή 7 νέες στάσεις για τις 5 αισθήσεις: μια καινοτόμα πορεία προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες, ακόμη και στους πιο… μικρούς.

Τα κίτρινα κουτιά

Μέσα στους βιομηχανικούς χώρους έχουν τοποθετηθεί επτά «σημεία διάδρασης» με τη μορφή κίτρινων κουτιών. Πρόκειται για μια εναλλακτική διαδρομή όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαραίτητη και καθοριστική στην «ανακάλυψη» της πληροφορίας. Οι επισκέπτες μπορούν να μυρίσουν, να δουν, να νιώσουν, ν’ ακούσουν, ακόμη και να γευτούν την… ιστορία του βιομηχανικού εργοστασίου.

Η αισθητηριακή διαδρομή προτείνεται για οικογένειες με παιδιά από 3 ετών και πάνω και φυσικά για όποιον αναζητά μια ξεχωριστή εμπειρία στο Μουσείο.

*Είσοδος: 1 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα