back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Ηλιόπουλος: Στήριξη σ αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της

Διαβάστε επίσης

«Η στήριξη σε όσους κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από δέσμευση», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με το συνδιασμό «Ανοιχτή Πόλη».

Ο κ. Ηλιόπουλος βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους των τεχνικών συνεργείων «που προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αθηναίων σε πρακτικό επίπεδο, παρά τη συνεχή υποβάθμιση της υπηρεσίας».

«Η υποστελέχωση των τμημάτων με όλο και πιο μικρά συνεργεία που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα απαιτητικά δεδομένα του Δήμου Αθηναίων είναι εμφανής, σε έναν τομέα- φάντασμα για τους δημάρχους των τελευταίων ετών, όπως επισήμαναν εργαζόμενοι. Την ίδια ώρα, ζητήματα βασικής ασφάλειας, όπως αυτό της ανανέωσης του στόλου είναι σε αναμονή», σημείωσε.

«Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από μία δέσμευση, αποτελεί βασική μας αρχή», επεσήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναδεικνύοντας την ανάγκη πραγματικής στήριξης της υπηρεσίας, «ούτως ώστε η Αθήνα και οι άνθρωποι της να έχουν αυτό που τους αξίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα