back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο Ελληνικό – «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να θέτει προσκόμματα στην επένδυση»

Διαβάστε επίσης

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο Ελληνικό, απ’ όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης” .

” Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται”, δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι ” αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης.”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ “η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο, εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης” .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης (δεν εικονίζεται) επισκέφτηκε τον χώρο του Ελληνικού, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019. Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ

” Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα