back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής από τις αστυνομικές αρχές, για τα σοβαρά επεισόδια κατά τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα από την ΕΛ.ΑΣ έγιναν επίσης προσαγωγές ακόμα 12 ατόμων.

Ο αγώνα δεν ολοκληρώθηκε καθώς διεκόπη οριστικά στο 70ο λεπτό λόγω των επεισοδίων και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα καπνογόνα, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων».

Οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων, όπου διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών, οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Εφαρμόζεται για πρώτη φορά ο νόμος Βασιλειάδη σε περίπτωση συλλήψεων

Μετά την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, οι δράστες των επεισοδίων στο ντέρμπι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, όποιος ή όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη! Αν δε, οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.

Newsroom Αθήνα 9.84 – Δ.Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα