back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: «Ο κ. Μπακογιάννης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει εξασφαλίσει 55 εκατ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων»

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Μπακογιάννης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σημερινή δημοτική αρχή Καμίνη έχει ήδη εξασφαλίσει 55 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, όπως και 85 εκατ. από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020», σχολιάζει, σε ανακοινωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, αναφερόμενος στις συναντήσεις του ανθυποψηφίου του με στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για αναζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον δήμο Αθηναίων.

Όπως είπε ο κ. Γερουλάνος «καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα θετικά και να τα αναφέρουμε, όπου υπάρχουν», επισημαίνοντας ότι «μετά τις εκλογές θα τον καλέσουμε να συνεργαστούμε για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων αυτών».

«Τέλος, επειδή ακόμα -υποτίθεται ότι- είναι Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αλλά κυκλοφορεί παντού ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ας τον βοηθήσει κάποιος να επιλέξει ένα από τα δύο. Κρίμα είναι», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα