back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την Παρασκευή η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Νέα αναβολή για την Παρασκευή πήρε η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί ή όχι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Νέα αναβολή πήρε η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Κυριακή, για την 19η αγωνιστική και η τελική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή.

Στην σημερινή σύσκεψη της αστυνομίας – παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων – που πραγματοποιήθηκε σήμερα δεν βρέθηκε λύση.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 στο ΣΕΦ και δύο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Super League στο ΟΑΚΑ. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές, τονίζοντας ότι δεν θα ανοίξουν τις πόρτες του ΣΕΦ. Εκείνη την στιγμή οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ απάντησαν πως το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει έτσι κι αλλιώς, κάτι που οδήγησε σε διαφωνία.

Η αστυνομία αφού άκουσε τα επιχειρήματα των εμπλεκομένων πλευρών, αποφάσισε ότι η τελική απόφαση για αναβολή ή όχι του ντέρμπι θα παρθεί την Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα