back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Champions League: Κληρώνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Διαβάστε επίσης

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώνεται με δύο τελευταία ματς. Μπαρτσελόνα-Λιόν και Μπάγερν Μονάχου-Λίβερπουλ θα παλέψουν για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στην φάση των «8».

Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λιόν στη ρεβάνς του 0-0 της Γαλλίας. Η ομάδα του Βαλβέρδε είναι το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Γάλλους, που θα παλέψουν για μια τεράστια πρόκριση μέσα στο σπίτι των Καταλανών. Οι «μπλαουγράνα» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος παραμένει αμφίβολος. Από την άλλη, η Λιόν έχει αμφίβολο τον κεντρικό της αμυντικό, Μαρσέλο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς Μπάγερν και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους «8», μετά το 0-0 του «Άνφιλντ», με το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι αρκετά αμφίρροπο και η πρόκριση είναι ανοιχτή σε κάθε πρόβλεψη.

Ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μίλερ και Κίμιχ και στους τραυματίες Ρόμπεν, Τολισό, ενώ αμφίβολος είναι ο Κομάν. Από τη άλλη στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κολπ δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες, Τσάμπερλεϊν και Γκόμεζ.

Τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» ξεκινούν στις 22:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλα της Cosmote.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα