back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

BCL: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας στη μάχη της πρόκρισης

Διαβάστε επίσης

Μεγάλα παιχνίδια απόψε, με ελληνικό ενδιαφέρον στο Basketball Champions League ανάμεσα σε ΑΕΚ -ΠΑΟΚ και Τενερίφη-Προμηθέα με στόχο την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ στις 19:30-ΕΡΤ Sports, για να γίνει γνωστό ποια ομάδα θα προκριθεί στη φάση των «8» του Basketball Champions League. Η «Ένωση» είναι το φαβορί, καθώς πήρε διαφορά 9 πόντων στον πρώτο αγώνα στην Πυλαία, για τη φάση των «16» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Λουκά Μπάνκι δεν υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Τζόρνταν Θίοντορ. Απο την άλλη μεριά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Πρόκληση για τον Προμηθέα

Στο άλλο παιχνίδι ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Τενερίφη στις 21:30-Novasports1, θέλοντας να κάνει την έκπληξη και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει το πλεονέκτημα του +12 από τον πρώτο αγώνα όταν και κέρδισε (69-57) στην Πάτρα. Ο Προμηθέας θα αγωνιστεί χωρίς τον Λίποβι ενώ στην αποστολή για την Ισπανία θα βρίσκονται κανονικά οι Μπράουν και Χολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα