back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βενεζουέλα: Μητέρα κρατάει τη νεκρή υποσιτισμένη κόρη της

Διαβάστε επίσης

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύει τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στην Βενεζουέλα με την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Μία μητέρα, μην μπορώντας να βρει μία θέση στο νοσοκομείο για την υποσιτισμένη κόρη της, περιγράφει την οδύσσεια που έζησε κρατώντας στα χέρια της το άψυχο κορμί της 19χρονης.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε η εφημερίδα Daily Mail δείχνει την Ελίζαμπεθ Ντιάζ να περιγράφει πώς οι γιατροί την έδιωξαν από δύο νοσοκομεία λόγω του μπλακ άουτ και την άφησαν αβοήθητη να βλέπει την κόρη της που έπασχε από εγκεφαλική παράλυση και χρόνιο υποσιτισμό να ξεψυχάει στα χέρια της.

Η Ντιάζ περιγράφει ότι επισκέφθηκε ένα τοπικό νοσοκομείο στην πόλη της Βαλένθια στη Βενεζουέλα, αλλά οι γιατροί την έδιωξαν καθώς το νοσοκομείο έπρεπε να κλείσει αφού δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Οι ίδιοι γιατροί την έστειλαν σε ένα άλλο ιατρικό κέντρο, διαβεβαιώνοντάς την πως το προσωπικό θα φρόντιζε την κόρη της.

Και από το δεύτερο νοσοκομείο, όμως την έδιωξαν αφού δεν υπήρχε εφεδρική γεννήτρια και δεν λειτουργούσε τίποτε. Έτσι το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο στον δρόμο στα χέρια της μητέρας του.

Μάλιστα σημειώνεται ότι η μητέρα αυτή έπρεπε να το κουβαλήσει μόνη στους σκοτεινούς δρόμους της πόλης μέχρι το τοπικό νεκροτομείο καθώς δεν είχε τα οικονομικά μέσα για να θάψει την κόρη της όπως ήθελε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα