back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η έξοδος του τριημέρου – Πληρότητα για Αργοσαρωνικό – Επιπλέον δρομολόγια ΚΤΕΛ

Διαβάστε επίσης

Όπου «φύγει-φύγει» οι Αθηναίοι με αφορμή το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας και με «σύμμαχο» τον καλό καιρό.

Αυξημένα μέχρι και σε ποσοστό της τάξης του 30% εμφανίζονται τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τον διοικητή του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πειραιά, αντιπλοίαρχο, Γιώργο Κατσούλη.

Αυξημένη κατά 5%-10% παρατηρείται και η κίνηση και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Σοφοκλή Φάτσιο ενώ έχουν προστεθεί 250 επιπλέον δρομολόγια για διάφορους δημοφιλείς προορισμούς,  όπως το Ναύπλιο, η Πάργα, η Λευκάδα κ.α.

Πληρότητα 100% σε δρομολόγια του Αργοσαρωνικού

Ο διοικητής του Α’ λιμενικού τμήματος Πειραιά, αντιπλοίαρχος, Γιώργος Κατσούλης, μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» επισημαίνει ότι σε ορισμένα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, παρουσιάζεται πληρότητα έως 100%, ενώ γενικότερα σε άλλους πιο μακρινούς προορισμούς  όπως στην Κρήτη και στις Κυκλάδες η πληρότητα των πλοίων φτάνει ήδη το 80%.

Προσοχή στις…παγίδες

Οι οδηγοί θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στις αποβάθρες, καθώς τα έργα για το Τραμ έχουν δημιουργήσει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή. Το επιβατικό κοινό θα πρέπει να  φροντίσει έγκαιρα για την προμήθεια του εισιτηρίου επιστροφής μιας και ο καλός καιρός αποτελεί φέτος μεγάλο κίνητρο για να αποδράσει ο κόσμος.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα

Το λιμενικό σώμα στον Πειραιά, βρίσκεται ήδη «επί ποδός» με αφορμή την έξοδο των Αθηναίων. «Το προσωπικό έχει αυξηθεί στο λιμάνι του Πειραιά. Είμαστε πανέτοιμοι ενόψει του τριημέρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Α λιμενικού τμήματος Πειραιά.

Κ. Κορέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα