back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών για τις τραγικές συνθήκες εργασίες

Διαβάστε επίσης

Εργασιακό μεσαίωνα, τραγικές συνθήκες υγιεινής και σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ακόμα και στη γραφική ύλη κατήγγειλαν οι Αστυνομικοί στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του μετρό Κατεχάκη.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και οι 4 Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αττικής με κεντρικά θέματα τις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα υλικά, που πληρώνουν από το υστέρημά τους όπως λένε και την αποδόμηση των μάχιμων Υπηρεσιών και τις χιλιάδες οφειλόμενες Η.Α. (ρεπό).

Ειδικότερα για το θέμα της δωρεάν μετακίνησης στα ΜΜΜ, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί επεσήμαναν ότι η υπάρχει καθυστέρηση χωρίς λόγο από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να κινηθούν οι διαδικασίες από την στιγμή που έχει μπει η υπογραφή από το υπουργείο.

Βασικό αίτημα προς την πολιτική και φυσική ηγεσία ήταν «όχι άλλες ψεύτικες αποφάσεις» ενώ στο κεντρικό πανό της συγκέντρωσης έγραφαν: «Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις. Υπηρεσίες χωματερές, απαρχαιωμένος εξοπλισμός, χωρίς πρόσβαση στα ΜΜΜ. Ως πότε».

Αντιπροσωπεία των Αστυνομικών παρέδωσε ψήφισμα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε δίνοντας ραντεβού για νέα μαζικότερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στα θέματα που έθεσαν για άλλη μια φορά.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα