back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Κουμουτσάκος: Η εθνική ατζέντα θα κυριαρχήσει στις επόμενες ευρωεκλογές

Διαβάστε επίσης

«Η εθνική ατζέντα θα κυριαρχήσει στις επόμενες ευρωεκλογές ακόμα και αν δεν συμπέσουν με τις εθνικές», τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και Βουλευτής Β περιφέρειας Αθηνών.

«Και οι επόμενες ευρωεκλογές έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα έχουν ως βασικό τους κριτήριο -είτε συμπέσουν οι ευρωπαϊκές κάλπες με τις εθνικές είτε δεν συμπέσουν με τις εθνικές-  τα εθνικά θέματα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αθήνα Σήμερα» και τη Νόνη Καραγιάννη ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι «αυτό που θα κριθεί τελικά είναι εάν η κυβέρνηση αυτή θα έχει την νομιμοποίηση να προχωρήσει και να κυβερνήσει την επόμενη ημέρα των ευρωπαϊκών εκλογών ή όχι».

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σε άλλο σημείο τόνισε ότι: «χάνουμε μία φορά την ευκαιρία στην χώρα μας να μιλήσουμε για κάτι που μας αφορά άμεσα, πως θα πορευθεί η Ευρώπη από δω και πέρα. Πολύ φοβάμαι, ότι ενώ τα μεγάλα θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας κτλ θα κριθούν στις ευρωπαϊκές κάλπες, τα θετικά θα καλυφθούν από το τι είπε ο κ. Πολάκης, η τάδε ή ο δείνα».

«Εάν δεν γίνουν εκλογές το μήνυμα και η ψήφος των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικής σημασίας, εάν θα μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίσει», συμπλήρωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα