back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επέμβαση της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών

Διαβάστε επίσης

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν τα απανωτά κρούσματα βίας μεταξύ οργανωμένων οπαδών ομάδων.

Συγκεκριμένα το απόγευμα αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε συνδέσμους οπαδών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον Αγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα προκειμένου να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται προφανώς με τα πρόσφατα περιστατικά βίας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για παρόμοιες επιχειρήσεις και στην επαρχία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία δεν εντόπισε σημαντικά ευρήματα κατά τη διάρκεια των ερευνών ενώ δεν συνάντησε και καμία αντίσταση κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τους παρευρισκόμενους.

Η ελληνική αστυνομία έχει θορυβηθεί από τα συνεχή κρούσματα οπαδικής βίας με τελευταία την επιδρομή αγνώστων σε αγώνα γυναικείου πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα στο «Παπαστράτειο», αλλά και την επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη κοπέλα.

Μάλιστα το μεσημέρι ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο εκθέτοντάς του τα δεδομένα και συνεργάστηκε μαζί του σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών.

Τέλος είναι σε εξέλιξη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) της Ασφάλειας Αττικής, τόσο για τις τελευταίες συμπλοκές όσο και για άλλες επιθέσεις που φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους. Τέτοιες επιθέσεις είναι στα γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟ στο Περιστέρι και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα