back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Παπανδρέου – Μπούλμαν

Διαβάστε επίσης

Για μια προσωπική συνάντηση κάνουν λόγο πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με αυτή που είχε το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου με τον επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ούντο Μπούλμαν.

Ο κ. Μπούλμαν χαρακτήρισε ιδιαίτερα ευχάριστη τη συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου, αποκαλώντας τον σε ανάρτησή του στο twitter θαρραλέο μαχητή για περισσότερη προοδευτική κοινωνία με αλληλεγγύη και ισότητα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώνεται, ότι το ΚΙΝΑΛ όπως και ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραστεί, αν και είχε προσκληθεί , στην αποψινή εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» παρουσία του κ. Μπούλμαν ενώ με δήλωση του προ ημερών είχε κόψει τις «γέφυρες» σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την αποψινή εκδήλωση παρουσία του κ. Μπούλμαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε δήλωση του επισημαίνει: Την προοδευτική διακήρυξη για την Ευρώπη την συναποφασίσαμε στο συνέδριο της Μαδρίτης με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και αιχμή την υποψηφιότητα του κ. Φρανς Τίμερμανς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όλα αυτά -καταλήγει ο κ. Χρηστίδης -απουσιάζουν από τη σημερινή εκδήλωση του κ. Τσίπρα.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα