back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μ. Χριστοδουλάκης: Χιλιάδες μέλη του ΚΙΝΑΛ έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον εξέφρασε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης στον απόηχο της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των Συνέδρων ενόψει του 2ου συνεδρίου στις 30 και 31 Μαρτίου.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Θέμα, ο κ. Χριστοδουλάκης επικαλούμενος τις πρώτες εκτιμήσεις δήλωσε ότι προσήλθαν και ψήφισαν περί τα 65.000 μέλη κάνοντας λόγο για πολύ υψηλή συμμετοχή ενόψει -όπως είπε -και των πολύ κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων, που έχουμε μπροστά μας.

“Χτες τα μέλη μας έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης, συστράτευσης και κυρίως ενότητας”, τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέροντας οτι οι εκλεγμένοι σύνεδροι θα είναι περί τους 3.500 και επιπλέον εκείνοι που θα εκπροσωπηθούν αριστίνδην. Σχετικά με το συνέδριο,ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, τόνισε οτι θα αφορά στην πλήρη ενιαία λειτουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και τη μετάβαση από τον πολυκομματικό φορέα σε ένα κόμμα που θα λειτουργεί βάσει των αποφάσεων της πλειοψηφίας και με ξεκάθαρο διακριτό πολιτικό αφήγημα.

Για τη σημερινή εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Udo Bullman

Έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στην εν λόγω εκδήλωση, υπενθύμισε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε: Είναι απολύτως σαφές ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπάρχει πρόθεση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει ένα πλασματικό προοδευτικό προφίλ, με μοναδικό στόχο την προσωπική επιβίωση του ίδιου του κ. Τσίπρα.
Το πολιτικό ζητούμενο -επεσήμανε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ-είναι να αντιληφθούμε ότι η έννοια του προοδευτικού και του Σοσιαλδημοκράτη δεν διαμορφώνεται απλώς και μόνο από το πώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας. Διαμορφώνεται από την πολιτική που εκφράζει και εφαρμόζει. Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, αφού υπογράμμισε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση πορεύτηκε με τα συνθήματα για γερμανοτσολιάδες, για να πάρει την εξουσία στο βωμό της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, κυβέρνησε χέρι-χέρι με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, εφάρμοσε την πιο σκληρή μνημονιακή πολιτική και ακόμα και σήμερα -υπενθύμισε ο κ. Χριστοδουλάκης -συγκυβερνά με τα υπολείμματα της ακροδεξιάς. Με πρακτικές καθεστωτικών παρεμβάσεων στα ΜΜΕ και τη Δικαιοσύνη και την αποθέωση του κρατισμού. Όλα αυτά κάθε άλλο παρά προοδευτική πολιτική συνιστούν, κατέληξε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα