back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Steki radio – Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Το Steki radio σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η φετινή εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα είναι αφιερωμένη σε όλους όσους έχουν βοηθήσει τα ΑΜΕΑ να έχουν μια καλύτερη αντιμετώπιση.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου θα τραγουδήσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως η Νάσια Κονιτοπούλου, η Κατερίνα Ροκκά, ο Διογένης.

Ακόμη, θα παρευρεθούν κα Ελεάννα Πλέσσα, κόρη του συνθέτη Μίμη Πλέσσα, η κα Κάρμεν Ρουγγέρη – ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, ο κος Γιώργος Πατούλης – πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο κος Φώτης Καρύδας – δημοσιογράφος και μέλος του Τομέα Τουρισμού / μέλος του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου από το Άλμα Ζωής και η κα Αλίκη Δανάλη – σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων. Τέλος, θα γίνει βράβευση της Δήμητρας Πασχάλη – Ολυμπιονικής Tae Kwon Do κωφών.

Από το καλοκαίρι του 2015, το στέκι των ΑΜΕΑ είναι το ραδιόφωνο της ψυχής και της καρδιάς. Είναι επίσημα αναγνωρισμένο ως το πρώτο web radio των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες από τον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής.

Εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς, καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα, αναδεικνύει τα προβλήματα και τις ανάγκες των ΑΜΕΑ και παρέχει ενημέρωση για τα δικαιώματα τους σε όλους τους τομείς. Βρείτε το Στέκι στη διεύθυνση www.stekiradio.gr και ακούστε ελληνική και ξένη μουσική από τη δεκαετία του ‘50 μέχρι σήμερα!

Ημερομηνία: 03/03/2019
Έναρξη: 19:00
Χώρος – Αίθουσα: Νέοι Φούρνοι (Δ7)
Είδος εκδήλωσης: Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα