back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γεννηματά: Η κυβέρνηση να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα, που δημιουργούνται με τη γραφειοκρατία

Διαβάστε επίσης

Είναι άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου αυτή την υπέροχη παραλία, που τη γνωρίσαμε όλοι και την αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της, να είναι σε αυτή την κατάσταση, δήλωσε πριν ΤΟ Σάββατο η Φώφη Γεννηματά από το Μπαλί του Μυλοποτάμου που επλήγη απο τις πλημμύρες. Επανέλαβε ότι το ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει τροπολογία για να χαρακτηριστεί η περιοχή, να χαρακτηριστούν οι κάτοικοι πλημμυροπαθείς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και εμπόδια.

Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει την πολιτική βούληση και να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα, που δημιουργούνται με τις υπηρεσίες, τους οργανισμούς και τις διαδικασίες, που είναι πάρα πολλά. Εάν δεν το κάνει τώρα, σε λίγες μέρες θα παλεύουν οι άνθρωποι μόνοι, τόνισε η Φώφη Γεννηματά και κατέληξε λέγοντας: θα παρακολουθούμε από κοντά και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην μείνουν μόνοι τους οι κάτοικοι της Κρήτης σε αυτή την περιπέτεια.

Στα Ανώγεια στο Μνημείο Ολοκαυτώματος

Νωρίτερα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στα Ανώγεια και το Μνημείο Ολοκαυτώματος και έκανε λόγο για έναν καταπληκτικό τόπο, με το μεγάλο όνομα, με τους αγώνες για την ελευθερία, για τη δημοκρατία.

Σε τούτο δω το μέρος, μπροστά σε αυτό το μνημείο, δεν μπορεί παρά το μυαλό όλων μας να πάει σε ώρες μαρτυρικές, στον αγώνα των Ανωγειανών για την ελευθερία και απέναντι στο ναζισμό, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόνισε η κ. Γεννηματά αποτίοντας φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν, σε όσους αγωνίστηκαν -όπως είπε -για να μπορούμε να ζούμε εμείς ελεύθερα.

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, που ίσως ήταν η τελευταία του πολιτική πράξη η εντολή του, έτσι ώστε το ελληνικό κράτος επίσημα να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις, υπογράμμισε η κ. Γεννηματά λέγοντας οτι σε αυτή την κατεύθυνση πορεύεται και σήμερα το ΚΙΝΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής, λοιπόν, είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα