back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε καλό κλίμα η συνάντηση αντιπροσωπείας του συλλόγου συζύγων θανόντων με τον υπουργό Επικρατείας

Διαβάστε επίσης

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση αντιπροσωπείας του συλλόγου συζύγων θανόντων με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα με τα μέλη του συλλόγου να τηρούν στάση αναμονής, εν αναμονής και της συνάντησης που θα έχουν την ερχόμενη Δευτέρα με τον υφυπουργό Κοινωνικής πρόνοιας Αναστάσιο Πετρόπουλο.

Στην αντιπροσωπεία της συνάντησης στο Μαξίμου συμμετείχαν η πρόεδρος του συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. κα Λαμπρινή Σαμαρά και η κα Καλλιόπη Δεληγιάννη Αντιπρόεδρος του ΔΣ .

Κατά την συνάντηση τέθηκαν υπόψη του Υπουργού τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα τα σχετικά με το Συνταξιοδοτικό (συντάξεις χηρείας) και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτά.

Ο Υπουργός, σύμφωνα με την προέδρου του Συλλόγου Λαμπρινη Σαμαρά, συμφώνησε ότι «για την επίλυσή τους η Κυβέρνηση δεσμεύεται για την όσο το δυνατόν συντομότερη νομοθετική ρύθμιση, ει δυνατόν εντός του Μαρτίου και σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν τα αρμόδια Υπουργεία».

Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα μεσολαβήσει ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να κλειστεί ραντεβού με τον πρωθυπουργό. Τα μέλη του συλλόγου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκονται από τις 9 το πρωί έξω από υπουργείο Εργασίας.
Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα