back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Premier League: Παρέμεινε στην κορυφή με «πεντάρα» η Λίβερπουλ

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ δεν χαρίστηκε στη Γουότφορντ, οριακή νίκη για τη Σίτι που ακολουθεί στο -1. Η Τσέλσι πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ, η Γιουνάιτεντ πήρε διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις κόντρα στην Γουότφορντ, την οποία διέλυσε με 5-0 στο «Άνφιλντ» και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της Premier League.

Την παράσταση στην μεγάλη σε σκορ νίκη των «κόκκινων» έκλεψαν οι αμυντικοί της ομάδας, όχι όμως για την ανασταλτική τους απόδοση, αλλά για τα γκολ που πέτυχαν και δημιούργησαν. Ο λόγος για τους Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον και Αλεξάντερ-Άρνολντ, οι οποίοι είχαν συμμετοχή και στα 5 γκολ που πέτυχε η Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο δεξιός μπακ της ομάδας του λιμανιού ήταν αυτός που έβγαλε τις δύο ασίστ στα γκολ του Σαντιό Μανέ, ο αριστερός μπακ είναι αυτός που δίνει την τελική πάσα στον Οριγκί για το 3ο γκολ, ενώ ο Ολλανδός στόπερ πετυχαίνει τα 2 τελευταία τέρματα της ομάδας του, με τους δύο ακραίους μπακ να του μοιράζουν από μία ασίστ ο καθένας.

Αντίθετα η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Γουέστ Χαμ, την οποία τελικά νίκησε με 1-0 κι εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου. Το ντέρμπι του Λονδίνου ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Τσέλσι, με 2-0, επί της Τότεναμ, που έμεινε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον, που μετά το 2-0 επί της Φούλαμ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην ενδεκάδα σε όλο το 90λεπτο, η Άρσεναλ διατήρησε το μικρό προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το 5-1 επί της Μπόρνμουθ παρέμεινε στην 4η θέση.

Οι «μπέμπηδες» του Σόλσκιερ πέρασαν και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (3-1) και παρέμειναν αήττητοι για 11ο σερί ματς στην Premier League (8 νίκες) επί των ημερών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

Λίβερπουλ 69

Μάντσεστερ Σίτι 68

Τότεναμ 60

Άρσεναλ 56

Μάντσεστερ Γ. 55

Τσέλσι 53 -27αγ.

Γουλβς 40

Γουότφορντ 40

Έβερτον 36

Γουέστ Χαμ 36

Λέστερ 35

Μπόρνμουθ 34

Νιούκαστλ 31

Κρίσταλ Πάλας 30

Μπέρνλι 30

Σαουθάμπτον 27

Μπράιτον 27 -27αγ.

Κάρντιφ 25

Φούλαμ 17

Χάντερσφιλντ 14

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα