back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρώτο «διπλό» για τον Ολυμπιακό, 8-3 την Γιαντράν στο Σπλιτ

Διαβάστε επίσης

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός…πέρασε από το Σπλιτ επικρατώντας της Γιαντράν με 8-3 για την 9η αγωνιστική του Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο διπλό.

Χρειάστηκε να περιμένει ως την 9η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός πέτυχε επιτέλους το πρώτο διπλό στο Champions League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πανηγύρισαν την τέταρτη συνολικά νίκη τους στη φετινή διοργάνωση και πλέον, αν νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι (16/3) την Τσόλνοκι στον Πειραιά, θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο final-8 του Ανόβερου και θα κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή θέση στον Β΄ όμιλο.

Η σκληρή άμυνα των «ερυθρολεύκων», σε συνδυασμό με την ατυχία των Κροατών, έκριναν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε κάτι περισσότερο από τέσσερα λεπτά μέχρι να ανοίξει το σκορ, με κοντινό σουτ του Σκουμπάκη στον παίκτη παραπάνω και διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ του Ομπράντοβιτς από την περιφέρεια. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στην κόντρα, με Δερβίση και Γενηδουνιά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζόβιτς με παίκτη παραπάνω πέτυχε το πρώτο γκολ της Γιάντραν, αλλά ο Μουρίκης απάντησε άμεσα. Στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου, οι γηπεδούχοι με διαδοχικά τέρματα των Ζόβιτς και Μιλάρντοβιτς μείωσαν σε 7-3. Ο Ολυμπιακός όμως δεν απειλήθηκε ποτέ και έφτασε άνετα στο τελικό 8-3.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-4, 3-1, 0-1

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Άσιτς): Άνιτς, Ντέλιτς, Ζόβιτς 2, Κράπιτς, Μπούτιτς, Πεϊκοβιτς, Πάουερ, Πόποβιτς, Βίσκοβιτς, Μιλάρντοβιτς 1, Σέτκα, Κόβασιτς, Πόντρουγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα