back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός:Παίζει στην Πόλη το τελευταίο χαρτί για την τετράδα

Διαβάστε επίσης

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, απέναντι στην Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει μετά από δύο εβδομάδες και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την πολύ δύσκολη αποψινή (19:30-Novasports2HD) αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με την Αναντολού Εφές. Το παιχνίδι αυτό είναι ίσως το πιο κρίσιμο στην φετινή πορεία των ερυθρόλευκων στη διοργάνωση, στην διεκδίκηση της τέταρτης θέσης.

Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 12-10, θα παίξει απέναντι στην τουρκική ομάδα που βρίσκεται στο 14-8, το τελευταίο του «χαρτί» για ένα πλασάρισμα στην 4η ή την 5η θέση. Με νίκη διατηρεί τις ελπίδες του για καλύτερο πλασάρισμα από ότι η 6η θέση στην οποία βρίσκονται τώρα.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Αγραβάνη για λόγους τακτικής. Ντεμπούτο στη διοργάνωση θα κάνει ο Μπριάντε Γουέμπερ.

Η Αναντολού Εφές στην έδρα της έχει φέτος ρεκόρ 9-2 και πετυχαίνει 88 πόντους μέσο όρο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπλοκάρει το δημιουργικό παιχνίδι των Τούρκων, να σφίξει την άμυνα του και να θυμηθεί τον καλό του εαυτό. Ο Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς και ο Μερμάν ξεπέρασε το πρόβλημα στον καρπό.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα, είναι ο Κροάτης Νταμίρ Γιαβόρ, ο Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα