back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σάλκε στη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με σκορ 3-2 της Σάλκε στη Γερμανία, αν και έχανε με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σάλκε ναι μεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με δύο πέναλτι μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και να κρατούσε για 85’ μια σπουδαία νίκη, αλλά στο τέλος κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα από τους «πολίτες» που θυμήθηκαν ποιοι είναι στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στο 78ο λεπτό, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έβγαλε… άσο από το μανίκι του, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Λιρόι Σανέ αντί του αρνητικού Αγουέρο.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Γερμανός βρήκε δίχτυα για την ισοφάριση στο 85’ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Στέρλινγκ στο 90’ χάρισε τη νίκη στη Σίτι, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 68ο λεπτό, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Οταμέντι.

Το ματς, έδειχνε να δυσκολεύει από την αρχή για την ομάδα του Πεπ, αφού στην ανάπαυλα βρέθηκε να χάνει με 2-1, με τον Μπενταλέμπ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, στο 38’ και το 45’ από τα 11 μέτρα.

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καλιτζούρι, Μπρούμα, Σανέ, Νάστασιτς, Οτσίπκα, Σερντάρ, ΜακΚένι (77′ Σγκριμπίτσκι), Ουτ (88′ Χαρίτ), Μπενταλέμπ, Μεντίλ (65′ Μπουργκστάλερ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Μπερνάρντο Σίλβα, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Στέρλινγκ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Ντε Μπράινε (87′ Ζιντσένκο), Νταβίντ Σίλβα (70′ Κομπανί), Αγκουέρο (78′ Σανέ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα