back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Let’s be late! @Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Διαβάστε επίσης

Ξενυχτάμε στα μουσεία; Κι όμως! Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει μια σειρά από late night events για… μεγάλα παιδιά.

Street art performances, dj sets και μουσικά events, παιχνίδια, θεατρικά happenings, screenings, χορός και after hours party mood μας προ(σ)καλούν να ξενυχτήσουμε στους χώρους του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας!

Το πρώτο event της χρονιάς έρχεται την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Από τις 20:00, οι βιομηχανικοί εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του μουσείου θα γεμίσουν μουσική και όχι μόνο. Η βραδιά ξεκινάει δυναμικά με early drinks ενώ ο Athens Voice Radio 102,5 θα εκπέμπει live για ένα 2ωρο με τις μουσικές επιλογές των παραγωγών Θάλειας Καραμολέγκου και Στέφανου Τσιτσόπουλου.

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον αρχιτέκτονα και street artist RTMone σε μία live street art performance. Κι αν σου αρέσει πολύ το graffiti και η street culture, μπορείς ακόμα να παρακολουθήσεις και το διαδραστικό του workshop “Logo self-portraits”, και, μέσα από ένα σύντομο tutorial, να κάνεις το πορτρέτο σου λογότυπο!

Τι θα έλεγες για ένα παιχνίδι μυστήριου όταν η νύχτα πέφτει; Η φανταστική ομάδα «Βρες το δολοφόνο» έχει ετοιμάσει το παιχνίδι μυστηρίου “Το μυστικό του Φραγκίσκου Φεράλδη” και καλεί τους τολμηρούς να εξιχνιάσουν μια σειρά από αλλόκοτα συμβάντα στους… σκοτεινούς χώρους του εργοστασίου. Έχεις μόλις 45 λεπτά! Θα τα καταφέρεις;

Last but not least… Τα decks, μετά τις 22.00, αναλαμβάνει η πλέον αγαπητή στο αθηναϊκό κοινό dj και μουσικός παραγωγός Matina Sous Peau για να μας ξεσηκώσει με τα ευφάνταστα mashups της αλλά και hit dance κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών.

Η άνοιξή μας αρχίζει με το πιο fun και αναπάντεχο happening στους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου. Οπότε, let’s be late… και μην αγχωθείς για το τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι!

Πρόγραμμα:

20.00
– Live radio show | Athens Voice Radio 102,5
– Live street art performance & workshop | Rtm One

21.00 | 22.00 | 23.00
Παιχνίδι μυστηρίου “Το μυστικό του Φραγκίσκου Φεράλδη” | Βρες τον δολοφόνο
[meeting point: Κεντρική καμινάδα – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας]

22.00
Dj set | Matina Sous Peau

Πληροφορίες:

Πότε: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Ώρες διεξαγωγής: από τις 20.00
Πού: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή
Είσοδος: 4 ευρώ
*Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.
Προπώληση από το δίκτυο της viva.gr

Let’s be late! next events:
17 Μαΐου & 1 Νοεμβρίου 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα