back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή για την Κεντροαριστερά

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις για ένα μέτωπο απέναντι στο φιλελευθερισμό και την ακροδεξιά απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στο περιθώριο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη νέα διαδικασία εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.

«Ελάτε στο διάλογο να δούμε ποια είναι τα σημεία συγκλίσεων» είπε απευθυνόμενος προς την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποδεικνύοντάς της να μην ταμπουρώνεται πίσω από δήθεν δοξασίες και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που αναζητεί συγκλίσεις με την Αριστερά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Μανιάτης από τη Δημοκρατική  Συμπαράταξη έκανε λόγο για «θλιβερή κυβέρνηση της παρακμής και της σήψης που την απαρτίζουν ΔεξιοΣυριζαίοι και λοιποί γυρολόγοι». 

Ως «μόρφωμα που έχει ως στόχο την νομή της εξουσίας», παρουσίασε την κυβέρνηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αν και δεν τους κατονόμασε επιτέθηκε στους κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα λέγοντας ότι «κάποιοι από την πρώτη γραμμή της καταγγελίας του κ. Τσίπρα βρέθηκαν στο πλευρό του».   

Απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα διερωτήθηκε γιατί δεν σταμάτησε τον πρωθυπουργό όταν παρομοίασε τον Γιώργο Παπανδρέου με τον Πινοσέτ και όταν αποκάλεσε «κουρελού» την κυβέρνηση Παπαδήμου που υπηρέτησαν κάποια πρόσωπα.   

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα