back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισόπαλες 0-0 Λίβερπουλ και Μπάγερν Μ.

Διαβάστε επίσης

Ανοικτούς λογαριασμούς για τις 13 Μαρτίου και τη ρεβάνς στο Μόναχο, άφησαν Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, που αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο «Άνφιλντ».

Το 0-0 σίγουρα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι καλύτερη στα σημεία, να έχει τις ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος, με τα πυρά της όμως να αποδεικνύονται… άσφαιρα! Από τις 14 τελικές, μόλις οι δύο ήταν εντός εστίας.

Αντίθετα, η ομάδα του Κόβατς, ήταν κυνική, διαβασμένη, εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που δεν δέχεται γκολ στην έδρα των «κόκκινων».

Επί της ουσίας, η ομάδα του Κλοπ εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα εντελώς επιθετικό στο πρώτο μέρος, έχοντας δώδεκα τελικές, κάτι που άλλαξε στην επανάληψη, με τους «ρεντς» να φτάνουν μόλις δύο φορές σε θέση βολής προς την εστία του Νόιερ.

Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό, αλλά δίνει ισχνό προβάδισμα στην Μπάγερν ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπετσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Οριζί).

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες (88′ Ρενάτο Σάντσες), Γκνάμπρι (91′ Ραφίνια), Κομάν (81′ Ριμπερί), Λεβαντόβσκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα