back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πράσινο φως για 9οροφο ξενοδοχείο στο Κουκάκι

Διαβάστε επίσης

Ένα νέο 9οροφο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κουκάκι επί των οδών Μισαραλιώτου και Τσάμη Καρατάσου καθώς η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων χορήγησε προέγκριση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του.

Το νέο ξενοδοχείο, με τρία υπόγεια, θα διαθέτει δώμα με πέργκολα και πισίνα ενώ στην άδεια προβλέπεται η επισκευή διατηρητέου κτιρίου με νέα χρήση. Η άδεια δόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία «Vasasco Ανώνυμος Εταιρεία Κατασκευών και Εκμετάλλευσης», η οποία ιδρύθηκε το 2017 με μοναδική μέτοχο την εταιρεία Poltex Enterprises LI η οποία εδρεύει στην Λευκωσία.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vasaco μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο είναι σήμερα ο κ. Στυλιανός – Γιώργος Τσουκαλάς και Αντιπρόεδρος ο κ. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης.

Σκοπός της εταιρείας, μεταξύ άλλων, είναι η αγοραπωλησία ελεύθερων οικοπέδων μη δομημένων και ακινήτων εν γένει, η ανέγερση και λειτουργία ξενοδοχείων πολυτελείας και κάθε άλλης ξενοδοχειακής επιχείρησης καθώς και η ίδρυση και λειτουργία τουριστικών και διαφημιστικών γραφείων, γραφείων ταξιδιών και γραφείων προσέλκυσης και εξυπηρέτησης τουριστών.

Το Κουκάκι αποτελεί την πλέον ανερχόμενη περιοχή της Αθήνας για βραχυχρόνιες μισθώσεις σε ακίνητα μέσω Airbnb. H περιοχή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες χαρακτηρίζεται ως κορεσμένη ακόμη και για βραχυχρόνιες μισθώσεις ενώ υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα διάθεσης κατοικιών για μακροχρόνια ενοικίαση. Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον υπάρχει στην περιοχή για τη δημιουργία και ξενοδοχείων.

Στο πλαίσιο αυτό αρκετοί επενδυτές βρίσκονται σε αναζήτηση κτιριακών συγκροτημάτων τα οποία είναι κατάλληλα να μετατραπούν σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Χριστάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα