back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Τελεσίγραφο» αγροτών στην κυβέρνηση- Απειλούν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις

Διαβάστε επίσης

Έως τις 7 το απόγευμα θα περιμένουν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων την απάντηση από την κυβέρνηση για την συνάντηση με υπουργικό κλιμάκιο.

Σε συνέλευση που πραγματοποίησαν στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας στην Λάρισα απηύθυναν εκ νέου κάλεσμα στην κυβέρνηση να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να θέσουν τα αιτήματά τους.

Στην περίπτωση που δεν δουν κάποια κίνηση από την κυβέρνηση θα συνεδριάσουν σήμερα το βράδυ προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους. Σε πρώτη φάση έχουν αποφασίσει να κλείσουν για δύο ώρες αύριο Τρίτη στις 4 το μεσημέρι τον κόμβο του Πλατύκαμπου κόβοντας πάλι την Ελλάδα στα δύο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και το περασμένο Σάββατο οι Θεσσαλοί παραγωγοί έκλεισαν για δύο ώρες την εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών. Οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τους δρόμους αν δε δικαιωθούν, ενώ σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ανάλογες δράσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να πιέσουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση.

Όσον αφορά στα μπλόκα, κλειστός παραμένει για δέκατη πέμπτη ημέρα ο κόμβος στη Νίκαια, ενώ οι παραγωγοί έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους, χωρίς να κλείσουν το οδόστρωμα, σε άλλα δεκαεννέα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου.

Γιώργος Σάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα