back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης: «Πιστεύω σε εσάς και στον προπονητή, νίκες με Ντιναμό, ΑΕΚ»

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά την πίκρα της ήττας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στήριξε ανοιχτά τους παίκτες και τον προπονητή μετά το τέλος του ματς και ζήτησε «αντίδραση» στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο καθοριστικό ντέρμπι με τον ΠΑΟ στην Τούμπα και αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχε για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αυτό πλέον οδεύει στη Θεσσαλονίκη. Πάντα οι ήττες σε ντέρμπι-ορόσημα, δημιουργούσαν προβλήματα στον ερυθρόλευκο οργανισμό. Πόσο μάλιστα σε ένα παιχνίδι που ισοδυναμούσε με κυνήγι τίτλουπου θα μπορούσε να προκαλέσει καθίζηση. Αυτό όμως μετά τη χαμένη παρτίδα της Τούμπας δεν συνέβη. Και ο βασικός λόγος ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ηγήθηκε της αποστολής στην Τούμπα, εισέπραξε την πίκρα της ήττας, αλλά φρόντισε μετά το τέλος του αγώνα να στείλει μηνύματα στήριξης στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του. Έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, δείχνοντας ότι πιστεύει απόλυτα στο χτίσιμο της ομάδας που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Στην ομιλία του στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Μαρινάκης δεν εξέφρασε μόνο το στενοχώρια του, μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα. Στα λόγια του έθεσε τον επόμενο στόχο στην επόμενη ημέρα και την πίστη του στη δουλειά του Μαρτίνς και την ποδοσφαιριστών του.

Εξάλλου την Πέμπτη έρχεται το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τους “32” του Europa League και στα…καπάκια το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στον Πειραιά, όπου ουσιαστικά θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Το Κύπελλο θα ακολουθήσει αργότερα, όσον αφορά τους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας:

«Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψη που έχω για εσάς. Πιστεύω σε εσάς και τον προπονητή, δεν αλλάζει κάτι αυτό το παιχνίδι. Σας στηρίζω όλους. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας που πρέπει να τους κερδίσουμε. Θέλω να κάνετε το καλύτερο και να νικήσουμε την Πέμπτη (Ντιναμό Κιέβου) και την Κυριακή (ΑΕΚ). Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αφήστε πίσω ό,τι έγινε σήμερα και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα