back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ- Κέρδισε 3-1 τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και βρίσκεται στο +9 από τους δεύτερους “ερυθρόλευκους”.

Ο ΠΑΟΚ έχει 54 βαθμούς έναντι 45 βαθμών του Ολυμπιακού και πλέον μόνο αν “αυτοκτονήσει”, θα χάσει το πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ με γκολ του Βιεϊρίνια. Είχε τον έλεγχο του ματς καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Μπίσεσβαρ στο 19 και τον Άκπομ στο 82. Το γκολ της τιμής για τους “ερυθρόλευκους’ πέτυχε ο Ποντένσε στο 87′.

Μαρτίνς: “Όλα τελείωσαν στο 3ο λεπτό”

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που άλλαξε τελείως το πλάνο που είχε καταστρώσει ο Ολυμπιακός και ανέφερε πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Λουτσέσκου: “Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας”

“Υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι μια μεγάλη νίκη, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας”.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (80′ Γιαννούλης), Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (52′ Ολιβέιρα), Μπίσεσβαρ (84′ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο (46′ Καμαρά), Χριστοδουλόπουλος (46′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.

Ένταση στο τέλος

Λίγο μετά τη λήξη του ματς επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι δύο  ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού , Παπ Αμπού Σισέ και Βασίλης Τοροσίδης, είχαν διαφωνία με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του πρώτου σε ball boy, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου, Μάκης Γκαγκάτσης και Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο αρχηγός και σκόρερ του πρώτου γκολ της νίκης του “Δικεφάλου”, Βιεϊρίνια, σε μια χαρακτηριστική “πυροσβεστική” κίνηση, εκνευρισμένος ζητούσε από το βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, ν’ αποχωρήσει.

Το live του αγώνα:

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το γήπεδο  και έλεγχοι εξονυχιστικοί. Έχει γίνει sold out οπότε το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Κατά την άφιξη του Ολυμπιακού υπήρξε πρόβλημα με την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε διαπίστευση από την Super League που θα του έδινε τη δυνατότητα να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά του ο Γιώργος Σαββίδης με τους δυο άνδρες να συζητούν για λίγη ώρα έξω από τα αποδυτήρια και τελικά να βρίσκεται λύση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ρίχνει μια ματιά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια να πηγαίνει στη σουίτα των VIP που είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.

Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο
Βοηθοί: Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ, Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια
Τέταρτος: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

3ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ : Τρομερό δεξί σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, η μπάλα κάπου βρήκε, πήρε λίγο ύψος και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σα, ο οποίος πετάχτηκε, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει

19ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ : Ο Ζαμπά έβγαλε ανενόχλητος την σέντρα από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μάτος έκανε κεφαλιά πάσα και ο Μπίσεσβαρ απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα πάνω στη γραμμή, κάνοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

29o λεπτό Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ έκανε το σουτ με το δεξί λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σα.

48ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης κουβάλησε τη μπάλα, έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Ντίας, εκείνος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Γκερέρο δεν μπόρέσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

69ο λεπτό Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ με τον Άκπομ.

73ο λεπτό Τοποθετείται ψυκτικό στον αστράγαλο του Φορτούνη, ο οποίος είναι πεσμένος στο χορτάρι. Δείχνει να πονάει ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Φορτούνης που χωλαίνει, μέσα ο Χασάν

82ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ : Ο Άκπομ έκλεψε τη μπάλα από τον Σισέ, βρέθηκε απέναντι από τον Σα, πλάσαρε υπέροχα με το δεξί τον Πορτογάλο γκολκίπερ και έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

87ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Ποντένσε): Ο Ζιλ Ντίας έκανε το σουτ με το δεξί μέσα στην περιοχή, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και ο Ποντένσε πλάσαρε από κοντά, μειώνοντας σε 3-1 για τους Πειραιώτες.

93ο λεπτό Ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τα έβαλαν με τους Πειραιώτες για μη τήρηση του fair play. Κίτρινη κάρτα σε Χασάν και Κρέσπο για την ένταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα