back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός έχασε και στα Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

Ο Κλάους Αθανασιάδης εκτέλεσε 1-0 τον Παναθηναϊκό και έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα «φιλί της ζωής»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καθοδική πορεία και γνώρισε την ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 1-0. Ήταν και πάλι κακός, χωρίς έμπνευση στο παιχνίδι του, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και αργές αντιδράσεις στην άμυνα

Οι Ηπειρώτες έπαιξαν ψυχωμένα, είχαν πλάνο και έκαναν τεράστιο βήμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι τραυματισμοί των δυο φουλ μπακ (Κουλιμπαλί, Ινσούα) ανάγκασαν τους «πράσινους» να παίξουν από τον άξονα χωρίς επιτυχία, μια και δεν υπήρχε κίνηση, κάθετο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν με τον Αθανασιάδη, ενώ ο Βελλίδης με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ είδε άνετα το πρώτο μέρος!

Στο 63’ ο Κομίνης χαρίστηκε στον Μπουζούκη, που έχοντας ήδη μια κίτρινη χτύπησε τη μπάλα με το χέρι. Στο 73’ οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με μια ωραία κεφαλιά του Αθανασιάδη και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση.

Ο διαιτητής Κομίνης δεν είχε τη δύσκολη φάση, αλλά δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο.

Γήπεδο: Οι Ζωσιμάδες
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0
Σκόρερ: 73΄Αθανασιάδης
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κάρτες: Κόκκινη: Κρίζμαν (2η κίτρινη στον πάγκο), Κίτρινες: Κρίζμαν, Μάνος – Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (89΄ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν (70΄ Λεό Μπατίστ), Σκόνδρας, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μάνος (80΄ Βιντάλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (7΄ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα (20΄ Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (75΄ Άλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής.
Κάρε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα